Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hogyan légy sikeres masszőr külföldön

2019.02.25

Szeretnél külföldön elhelyezkedni, egy elegáns hotelben vagy spa-ban dolgozni? Esetleg saját vállalkozást indítanál inkabb?

Bassó Szilvia gyógy- és sportmasszőr vagyok. 2013 óta dolgozom Írországban, Dublinban, ahol ma már egy holisztikus centerben vezetem saját, forgalmas praxisomat. Az alábbi e-füzetet azért írtam, hogy segítségedre legyen mindenben, ami ahhoz kell, hogy sikeresen elhelyezkedj angol nyelvterületen.

Hogyan keress munkát, vagy indítsd el saját vállalkozásodat?

Mitől lesz a szolgáltatásod minőségi?

Melyek azok az apróságok, amelyektől a te kezelésed más lesz, mint a többi, és a vendégek ezek után csak hozzád szeretnének járni?

Hogyan kommunikálj a vendégekkel és hogyan bánj velük, hogy bárhová felvegyenek?

A részletes elméleti és gyakorlati útmutatót hasznos angol kifejezésekkel és szókinccsel egészítettem ki.

fb_img_15506002681649468.jpg

Egy kis ízelítő a tartalomból:

---------------------------------------

Tartalom

 1. Bevezetés

 2. Néhány szó rólam

 3. Alapvető különbségek

  • Elnevezések

  • Álláskeresés

  • Vállalkozóként

 1. Kezelői lap

 2. A részletek

  • Időpont foglalás

  • Szoba, hangulat

  • Consultation

  • Kezelés közben

  • Utókezelés

  • Apró figyelmességek

 1. Hasznos kifejezések

 2. Szókincs

i

Bevezetés

 

Az évek során, mióta Írországban dolgozom, számos magyarországi masszőr lépett velem kapcsolatba tanácsot kérve, hogyan tudna külföldön munkát vállalni, és milyenek az esélyei, így azt gondolom, van igény egy összefoglaló útmutatóra. Ezzel a füzettel azokat a masszázs kollégákat szeretném segíteni, akik külföldön, angol nyelvterületen szeretnének elhelyezkedni, akár alkalmazottként szállodában, spa-ban, masszázs centrumban, akár vállalkozóként saját praxist kezdeni. Álláskereséstől kezdve, gyakorlati tanácsokon keresztül a hasznos szavak szótáráig itt mindent megtalálsz.

Tapasztalatom az, hogy a magyar mentalitás és vendég kezelés nagyon sokszor különbözik attól, ahogyan ezt külföldön egy professzionális szakembertől elvárják. Ezzel szembesülök akkor, amikor vendégként elmegyek egy kezelésre otthon, illetve emlékszem arra is, hogy én magam hogyan kezeltem a vendégeimet, amikor még Magyarországon dolgoztam – egyszerűen azért, mert nem volt senki, aki megmutassa, megtanítsa, hogy másképpen is lehet. Pedig a titok a részletekben rejlik, azok tesznek valakit igazi, pótolhatatlan terapeutává. Ebben a füzetben természetesen nem áll módomban szakmai tudást megosztani, ezt mindenki a tankönyveiből és a képzései során szerzi meg, de igyekszem minél több praktikus tanáccsal, hasznos kifejezéssel és szókincs bővítéssel segíteni.

-------------------------------------------------------------------

Az e-füzetet az alábbi gombra kattintva tudod megvásárolni:

Vásárlás